Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek most mi a helyzet...

Szerintetek most mi a helyzet ilyenkor? Lányok, csináltak már veletek hasonlót?

Figyelt kérdés

16/L

Mondhatni elég tapasztalatlan vagyok a fiúkkal kapcsolatos témákban. Még 2 hete volt egy program, ahol részt vettem, és ott találkoztam egy fiúval, aki sulitársam, egy évvel jár alattam. Addig nem nagyon ismertük egymást, de ott úgy mondd közelebb kerültünk egymáshoz, beszélgettünk kicsit, meg ilyenek. Aztán volt olyan, hogy megfogta a kezem, és azt "nyomkodta" de jó hosszú ideig csinálta, közben beszéltünk stb. Meg úgy köszöntünk el egymástól a végén, hogy megöleltük egymást, de ott volt a barátnőm, és őt is.

Aztán később rám írt chaten, meg az utánakövetkező nap, és jól éreztem magam amíg beszéltem vele, de aztán nem írt, végül nagy nehezen ráírtam én, de nem beszéltünk sokat, kb teljesen érdektelen volt. Suliba nem nagyon találkozunk, elkerüljük egymást az óráink miatt. De amúgy meg nem igazán keres szánt szándékkal.

És most nem tudom mi van. Vége? vagy mi? nem értem... és kezdem azt érezni, hogy csak jobban beleszeretek... de nem tudom mihez kezdjek most ezzel.

(ja és megjegyzem, őt inkább a belsője miatt lehet szeretni mint a külsője miatt xxd)

2013. nov. 25. 21:50
 1/6 anonim válasza:
Ennek nemhogy vége, de még el sem kezdődött.
2013. nov. 26. 15:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztos ez?:/
2013. nov. 26. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
sajnos igen...mondjuk valamennyire én is a cipődben járok viszont velem úgy van hogy tetszik meg minden, szeretem viszont én túl nyomulósnak találtam és inkább hagytam a fenébe...
2013. nov. 26. 19:28
 4/6 A kérdező kommentje:

:/

én kicsit félek az egésztől... nem tudok dönteni, hogy mi lenne jó. Nem tudom eldönteni szeretem-e vagy sem. Kicsit mintha érezném, hogy hiányzik, pedig azért valójában nem volt ez eddig 3 napnál sokkal több.:/

Teljesen kétségbe vagyok esve ><

2013. nov. 26. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
(mintha csak magamnak mondanám de) sok sikert és kitartás!!
2013. nov. 27. 07:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát.. köszi:)))
2013. nov. 27. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!