Van egy helyzet, bonyolult. Ti hogy tennétek? Fontos!
Van az osztályunknak három rétege. Vannak a menők, vannak a csicskások, vannak azok akiket elfelejtettek. A menők tojnak mindenre és a csicskás réteget(akik bármit megtesznek, hogy ne felejtsék el őket, hogy hozzájuk szóljanak,...) ugráltatják kedvük szerint. Mivel jó tanuló vagyok a csicskás rétegben vagyok, odaadom a házimat, mert emígy tényleg hozzád se szólnak, rád se néznek, ha hiányzasz észre se vesznek, nem diktálnak be, stb. Nem szeretek csicskás lenni, de legalább így nem felejtenek el.
A helyzet a következő:
Van egy menő gyerek az osztályomba, akibe beleszerettem. Már három éve. Én csicskás vagyok. Sosem voltam vele túl jóba, se egy haverjával se. Azt se tudom, hogy van-e neki csaja vagy mi. Nem merek lépni, mert ha rosszul sülne el a dolog, akkor meg én lennék a beszéd téma 9tvenhét hétig. Egyik órán véletlenül egymás mellett ülünk, a többin meg vagy én ülök mögötte vagy ő előttem. Ebben az a rossz, hogy a szemezés kizárva. Délután sose szoktam vele összefutni. Ez az én szerencsém. Ti mit tennétek? Ha azt akarom, hogy talán egyszer összejöjjünk mit kell tennem? Vagy ez nem jó ötlet?
15/L
"Nem szeretek csicskás lenni, de legalább így nem felejtenek el. "
Ha nem szeretnél, akkor ne legyél.
Keress olyan társaságot, közeget, ahol elismernek, értékelnek. Hogy mi lehet ez, azt neked kell kitalálnod: tánciskola, sportklub, akármi.
Akinek van egy olyan közege, amelyikben szeretik és sokra tartják, azt nem érdekli, hogy a hülye osztálytársai foglalkoznak-e vele, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!