Tényleg ennyire felszínesek a pasik vagy csak itt teszik az agyukat?
2013. nov. 25. 18:13
1/21 anonim válasza:
Idióta kérdéshez hasonló színvonalú válasz dukál.
3/21 anonim válasza:
Lefogadom hogy egy túlsúlyos a kérdező.
5/21 anonim válasza:
Felszínességből ti is jelesek vagytok lányok!!
6/21 anonim válasza:
Nem igazán értem a problémádat, most mivel van bajod?
7/21 A kérdező kommentje:
3-as
Igen 168 cm vagyok és 110 kg de sokkal nagyobb sikerem van így a legjobb pasiknál
2013. nov. 25. 18:19
8/21 anonim válasza:
Miért most egy ilyen kérdéstől mit vársz őszintén?Mindenkinek más jön be,most ahány ember annyiféle ízlés van.
Amúgy meg leírták,hogy szerintük mennyi az annyi,ez sem tetszik.Szóval akkor mit is szeretnél? mert én nem értelek.
9/21 anonim válasza:
Ja,én Köprölü Ahmed nagyvezír vagyok..
10/21 anonim válasza:
"Igen 168 cm vagyok és 110 kg de sokkal nagyobb sikerem van így a legjobb pasiknál"
Ha tényleg így lenne, akkor nem írtad volna ki a kérdést.
De amúgy te is azt írod, hogy a "legjobb pasiknál", tehát gondolom, nem a 110 kiló fölöttiekre gondolsz, így te is csak egy felszínes csitri vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!