Miért van az, hogy a pasik nem akarnak olyan csajjal járni, akinek van egy ikertesója?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 17:52
11/22 anonim válasza:
Mi is ikrek vagyunk, ha gondolod... :D
12/22 anonim válasza:
Mert mindkettővel szeretnének szexuális aktust létesíteni de nem tudnak választani mert ugyanúgy néztek ki!:)
13/22 anonim válasza:
pedig ha mindkettővel egyszerre.....
14/22 anonim válasza:
Volt egy olyan barátnőm, akinek ikertesója van. Egyszer sikerült rávennem őket a hármasra :D (elég bi hajlamúak mind a ketten) Életem egyik legjobb dugása volt :D 26/F
15/22 anonim válasza:
mert mind a kettőt szeretnénk nem csak az egyiket ,)
16/22 anonim válasza:
ki mondta? ezzel az állítással nem értek egyet. kapásból tudok egy ikerpárt akik bármelyik ujjukra kapnak 10 palit.
17/22 A kérdező kommentje:
igen , gondolom ők "mellesleg " is nagyon rendben vannak. XD
2013. dec. 17. 16:02
19/22 anonim válasza:
valóban nagyon csinosak és "mellesleg" is rendben vannak, de nem gondolom, hogy ez lenne a legmeghatározóbb. sokkal inkább a varázslatos mosoly és az elragadó személyiség.
ha esetleg olvassátok F&ZS ;)
amúgy egy másik ikerpárt is ismerek, pusztán csak látásból, de ők is nagyon rendben vannak, kis cukik :D
szerintem Annamarie Carpendale gyönyörű nő, pedig nincs nagy melle, szóval itt vita nincs! :)
20/22 anonim válasza:
Miért ne akarnának? Én ismerek olyan pasit, aki az egyikkel együtt él, a másik a szeretője.
Szerintem azoknak van igaza akik úgy gondolják, hogy mivel annyira egyformák nem tud választani, mint azt az említett példa mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!