Szerintetek írjak rá még egyszer a lányra? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegnap ráírtam a lányra, akivel mostanában szoktunk néha beszélgetni.Tegnap ráírtam, de nem írt vissza.Gondolom csak nem volt gépnél vagy valami, mert mindig vissza szokott írni.Szerintetek írjak rá megint? Nem lenne gáz?2013. nov. 25. 15:42
1/5 zotanbro válasza:
ne irjal ra.. vard meg meg o ir..
2/5 A kérdező kommentje:
De először nem egy fiúnak kell ráírni?:D Ebben az esetben akkor várjam meg míg ír?:)
2013. nov. 25. 15:46
3/5 zotanbro válasza:
na hogy ha ma nem ir semmit akkor holnap irjal ra aztan ha masnap vagy a kovetkezo par napban nem ir rad akkor hagyd.
4/5 A kérdező kommentje:
Visszaírt, el is hívtam hétvégén valahova, de nem válaszolt az üzenetemre.Szerintetek csak kéreti magát? Vagy ha nem ír, akkor mit csináljak? Várjam meg míg ír?
2013. nov. 25. 19:57
5/5 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok vazze'
Az én "koromban" a kreativítás&önbizalom kombinációval tudtam randizni, először, másodszor... sokadszor. Nem a gyakorikérdések segítségével. Ha nemet mond mi történik? Apokalipszis? Zombik? Ellipszis? Näczik? Mi lesz a világgal, ha egy bátortalan fiúnak nemet mond a lány?
Az a gáz, kis-pajtás, hogy itt kunyerálod a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!