Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam el?

Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Van egy lány nagyon jóba vagyunk és bele szerettem mindent elmondunk egy másnak meg minden és nagyon sokat találkozunk is de nem tudom, hogy mondjam el neki, hogy tetszik és, hogy bele szerettem. Szerintetek?

2013. nov. 25. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Leültök mint általában beszélgetni, majd mondod neki milyen fontos a számodra. Mondd el az érveket. Ha megértő a leányzó, akkor ne félj neki elmondani, és nem vész el a barátságotok.
2013. nov. 25. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Hódítsd meg. Hosszú szemkontaktusokkal, pl. vagy öleld meg néha. Amikor bensőséges dolgokról beszélgettek és folyamatosan egymás szemébe néztek, onnan már egész könnyen kialakulhat valami. Nem feltétlenül kell mindig mindent kimondani.
2013. nov. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!