Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azért nem szeretnek a lányok,...

Azért nem szeretnek a lányok, mert Török származású vagyok? 20/F

Figyelt kérdés
Sok lány nem mondja meg, de szex után nem szeretne többet találkozni velem, vagy pár találkozó után elutasítanak. Félig török vagyok, ez szerintem látszik is rajtam, de én és apám rendes becsületes dolgozó és tanuló emberek vagyunk, nem értem ezt. Igényesen élünk, én már budapesten születtem, és megértő típusok vagyunk. Mégis sokszor pár találkozó után eltűnnek a lányok, pedig látszólag élvezik a csókolózást és a találkozót.
2013. nov. 24. 19:52
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem ez butaság..én speciel el nem tudom képzelni, hogy együtt legyek olyasvalakivel, aki nem vonz. És az ,hogy látszik rajtad, hogy török srác vagy, szerintem egyáltalán nem hátrány. Én imádom a török pasikat! Eküszöm, törökországban élnek a leghelyesebb pasik. A testfelépítésük szerintem iszonyú vonzó..a bőrszinükröl és a hajukról nem is beszélve..♥ :) Ne görcsölj rá a lány keresésre..inkább csak a megfelelő lányokkal szürd össze a levet, hosszabb idö után, akkor kevesebb az esély a csalodásra. 18/L
2014. jan. 2. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Török lány vagyok! Megértelek, nem értem, hogy miért van ez a török undor... Engem is elkapott....Figyelj, legyél büszke magadra, az én apukám is rendes ember...NE törődj velük, lesz olyan lány, akinek te fogsz kelleni! Legyél büszke a nemzetiségedre, én is az vagyok!
2014. ápr. 27. 12:45
 13/14 anonim válasza:
Szerintem a régi történelmi múlt miatt előítéletesek,én pl nem utálom a törököket,ha megismernék egy török lányt,nem utasítanám el csak mert török.
2017. jún. 30. 10:42
 14/14 anonim válasza:

Én látatlanban szerelmes lettem beléd.

Imádom a török lányokat!

2020. aug. 15. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!