Beteges, ha erre vágyom, vagy lány, aki most benne lenne ebben?
Szerintem nem beteges, csak szeretethiányod van ill. szeretet többséged (tudom, ezt megint jól megfogalmaztam..)
Na, a lényeg hogy szerintem normális és biztos van/vannak lányok akik ilyesmire várnak/vágynak :)
Lehet tudni hogy mennyi idős vagy? :)
Pont most írtam egy hasonló kérdésre egy választ hogy én nekem is pont ugyanez a problémám hogy már régóta megszeretnék csak úgy ölelni egy lányt aki érezné a szeretetem. Most nincs kedvem ezt megint leírni.
De tavaly amikor szintén hasonlóan éreztem bár nem ennyire akkor volt egy lány akit átölelhettem, de most már nincs senki :(
Valahogy örülök hogy nem csak én vagyok egyedül ilyen magányos és szeretethiányos de ugyanakkor szomorú is az hogy nagyon nehezen tudok ismerkedni és már a netes ismerkedés ami régebben az erősségem volt már abba is el laposodtam és bánom azt hogy egy nagyon jó lányt aki külsőre nem is volt egy modell alkat igazából nem is érdekelt de a távolság volt a nagyúr bár találkoztunk nem is egyszer és csókolóztunk is, de ha nem szúrtam volna el úgy fél éve a dolgokat akkor talán még ha 2-3 hetente is mindig lenne kit megölelnem. De most még olyan sincs aki legalább halványan érezne irántam valamit.
Kor, es hogy hova kene menni olelesre??? En benne lennek... :-D
es csatlakozom az elottem szolohoz.... :-)
Nem, de így elég nehezen fog összejönni.
Társkeresőn, ha ezt megírod bemutatkozásnak, az első lépés a siker felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!