Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez a kérés flörtne...

Szerintetek ez a kérés flörtnek számít?

Figyelt kérdés
Pár hónapja munkakapcsolatba kerültem egy nyomozó pasival, aki kb. 10 évvel idősebb mint én. Havi átlag egy alkalommal találkoztunk vagy beszéltünk telefonon hivatalos ügyben, munkaidőben. Az elmúlt beszélgetéseken már a magánéletünkről is szó volt, de szerintem egyikünk sem akar a másiktól semmit, pontosabban én régóta kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés megbilincselve lenni, ezért szeretném megkérni arra, hogy egyszer bilincseljen meg. Nem tudom, hogy nem túl furi kérésnek számítana ez? Szerintetek???
2013. nov. 24. 17:03
 1/2 anonim válasza:
félre lehet érteni de ha úgy van, ki tudod magad magyarázni ... :)
2013. nov. 24. 17:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is ettől félek. A bilincs szexuális segédeszköz is és nem tudom, hogy ki, hogyan fogja fel. Persze semmi jónak nem vagyok az elrontója és talán egy rendőr sem úgy áll hozzá. Biztos szokták őket erre megkérni rokonok, barátok, ismerősök is.
2013. nov. 24. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!