23 éves vagyok, és kosarat kaptam egy 17 éves lánytól. Azért ez bizarr kicsit nem? Vagy csak én látom rosszul?
Nem siránkozás, meg ilyesmi, de abszolút meglepett a dolog. Biztosra vettem, hogy bejövök neki, és komolyabb is lesz.
Találkozgattunk minden, erre tegnap megmondta, hogy "csak mint haver" tekint rám...
Nah szuper mondom...pedig én többet akartam...s erre aztán összevesztünk. Szerintem nem is beszélünk többet.
Emlékszem anno mikor én voltam 16-17 éves az összes csaj arról ábrándozott, hogy huszonéves pasija legyen, kocsival, meg némi pénzzel. Alig vártam, hogy elérjem ezt a szintet, erre tessék, ugyanott vagyok mint 5 évvel ezelőtt..ez hihetetlen b/sszus!
Mit ronthatok el? Miért kerülök a "barát" körbe egy lánynál?
(innentől kezdve nem akarok már semmit a lánytól, szóval ne írjatok olyat, hogy hátha meggondolja magát emg ilynek..nemhiszek a második, meg harmadig esélylatolgatásnak. Ha az első szituáció nem jön össze ahhogy szeretném, akkor már meghal bennem is a kezdete az egész történetnek.)
ahova csak akarsz. nem érdekel.
nem érted ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!