Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Fiúk! Mi a véleményetek a "kapaszkodó"-ról?

Figyelt kérdés

Tudjátok, van az a kis úszógumi sok lány derekán..

Nekem is van, nem nagy, nem buggyantom ki nadrágokból, de azért van.

Egy régebbi ismerősömmel kezdünk közelebb kerülni egymáshoz, régebben is vltak már köztünk dolgok.. Most ült velem szemben, és simogatta a "kapaszkodóm". Elvettem a kezét onnan, hogy ne, de mosolygott, és a következő adandó alkalommal megint ott volt a keze..

Ez mit jelent? Tetszik neki? Vagy zavarja? Engem kifejezetten idegesít, és utálom.

Nektek fiúk, mi a véleményetek róla?

2013. nov. 23. 21:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Most tényleg?:DD

Ha igen, mi abban a jó? Szerintem inkább gusztustalan..

2013. nov. 23. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Na erre én is kiváncsi vagyok. Mi benne az izgató?
2013. nov. 23. 22:30
 13/17 anonim válasza:
Nem tudom, lányként én is utálom, nekem a pocim nagyobb egy kicsit, és pont múltkor mondta a barátom, hogy imádja, tök jó hasam van :D végülis örülök, ha tetszik neki, csak el nem tudom képzelni, hogy mi
2013. nov. 23. 23:55
 14/17 anonim válasza:
lányoknak most elárulok egy titkot. azt amit ti "hájnak" láttok magatokon, mi azt jó eséllyel észre sem vesszük. (vagy lehet, hogy csak én nem)
2013. nov. 24. 03:24
 15/17 anonim ***** válasza:

én szeretem ha egy csaj picit zsíros :D evolúciós okok...

F20

2013. nov. 24. 11:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Kapaszkodó lol...XDDD

Valószínűleg jó érzés neki fogdosni, ha akaratlanul is oda vándorol a keze. A humorérzéked meg fantáziád is biztos tetszik neki. XD KAPASZKODÓÓÓÓÓ!

18/L

2013. nov. 24. 16:41
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát mert mi?:DDD

Egyébként nem tudom, hogy ezen mit nem lehet észrevenni. Víziló nadrágban körülbelül..

2013. nov. 25. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!