Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Fiúk! Mi a véleményetek a "kapaszkodó"-ról?

Figyelt kérdés

Tudjátok, van az a kis úszógumi sok lány derekán..

Nekem is van, nem nagy, nem buggyantom ki nadrágokból, de azért van.

Egy régebbi ismerősömmel kezdünk közelebb kerülni egymáshoz, régebben is vltak már köztünk dolgok.. Most ült velem szemben, és simogatta a "kapaszkodóm". Elvettem a kezét onnan, hogy ne, de mosolygott, és a következő adandó alkalommal megint ott volt a keze..

Ez mit jelent? Tetszik neki? Vagy zavarja? Engem kifejezetten idegesít, és utálom.

Nektek fiúk, mi a véleményetek róla?

2013. nov. 23. 21:41
1 2
 1/17 anonim válasza:
18%
Jó az ha van. Fenn tart a vízen.
2013. nov. 23. 21:42
 2/17 anonim ***** válasza:
zavarni nem zavar. egyébként még nem hallottam ezt az elnevezést :D:D
2013. nov. 23. 21:43
 3/17 anonim ***** válasza:
Tetszik neki, jó az ha van ne utáld. Inkább ilyen legyél mint egy deszka.
2013. nov. 23. 21:46
 4/17 anonim ***** válasza:
Első nagyon humoros :D Amúgy nekem is volt egy ilyen ismim(fiú),aki ismerkedés alatt(muvel aztán nem lett belőle semmi),folyton a derekam simogatta,tapizta. Nekem is van ott mit fogni.Nem durva,de van. Mondtam neki h ne tapizza már a hájam. :) Erre azt mondta: de olyan jó! Nem tudom mi benne neki jó,de engem is zavart. :D
2013. nov. 23. 21:46
 5/17 A kérdező kommentje:
Egy barátnőmet apukája nyugtatta meg, hogy nyugi, szeretni fogják a fiúk.. Hát nem tudom, én ha tehetném, levágnám.. Csak kíváncsi vagyok, hogy a másik nem mit gondol:D
2013. nov. 23. 21:49
 6/17 anonim ***** válasza:
Hogy vissza varrnánk XD
2013. nov. 23. 21:52
 7/17 anonim válasza:
Első vagyok. Ha nagyon zavar akkor dolgozd le, fussál vagy sportolj valamit. De aztán ne csodálkozz ha elsüllyedsz a vízben :)
2013. nov. 23. 21:53
 8/17 A kérdező kommentje:
Úszok. Lehet azért nőtt?:DDDDD
2013. nov. 23. 22:01
 9/17 anonim ***** válasza:
Dehogyis akkor a bokádon is lenne ilyen :D
2013. nov. 23. 22:03
 10/17 anonim ***** válasza:

az én barátnőmnek nem a derekán hanem a pocakján van ilyen, és én is szeretem fogdosni, mert rohadtul felizgat

21/f

2013. nov. 23. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!