Az lehetséges, hogy szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Instagramon ismerkedtem meg egy fiúval, azóta üzenetben szoktunk beszélgetni kb 2 naponta 1-2-3 orat.. Nagyon jol nez ki, szoktunk kepeket kuldeni egymasnak, de kizarolag csak azcrol. Nem varja el hala istennek h mas tipusu kepet kuldjek.. Meg soha nem talalkoztunk, de mindig o jar a fejemben.. Szerintetek? Vagy ez hulyeseg? Mar 1 eve beszelgetunk...2013. nov. 23. 21:07
1/2 anonim válasza:
nem vagy szerelmes
ez csak egy olyan dolog,hogy érzed,hogy valakivel megbeszélheted a dolgaidat
ha akarna többet a srác akkor már felhozta volna a talit
aztán még az is lehet,hogy van valakije
2/2 anonim válasza:
én ugyan ebben a helyzetben vagyo vagyis nem teljesen,mert össze akarok ismerkedni instagramon egy fiúval,lécci leírnád nekem,hog hogy ismerkedtél meg vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!