Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akar tőlem? Csak szórakozi...

Mit akar tőlem? Csak szórakozik? 19/L

Figyelt kérdés

Van egy srác,évfolyam társak vagyunk,sok közös óránk van. Tetszik a srác,de egyik nap totál megutálom,olyan egy paraszt ,a következő nap meg olyan normális. Még nem beszéltünk soha, mert ő az afféla menők közé tartozik,és én pont az ellenkezője vagyok. Van barátnője a srácnak, de néha más lányokat ölelget, a lány haverjaival is flörtölget,leszarja ilyen téren a barátnőjét ha nincs vele szerintem, mert ha szeretné akkor nem csinálná ezt nem?

Tehát a lényeg: A közös óráinkon néha ha ránézek bámul. Volt egy közös egyetemi programunk,ahol mindig oda ment ahová én, ha elment mellettem hozzámért, direkt oda állt ahová én. És a közös óráinkon is úgyérzem,hogy próbálja magára terelni a figyelmet.pl: Volt sport napunk az egyetemen ahol kosarazott én is ott voltam és folyton nézett, ha dobott egy kosárt stb. Akkor is rögtön rámnézett,hogy láttam e mêg ilyen apróságok. Mivel van barátnője és mert elég nőcsábász is, nem hiszem,hogy összejönnék vele, mert nem tudnék megbízni benne. De érdekelne,hogy ez jelent valamit, vagy csak én látok olyat ami nincs is?

Bocsi,elég hülyén fogalmaztam meg, de nem tudtam másképp.

19/L

2013. nov. 23. 19:41
 1/8 zotanbro ***** válasza:
39%
ba dum tss
2013. nov. 23. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha úgysem jönnél össze vele, akkor miért foglalkozol vele?

Szerintem te leszel a következő strigula a skalpfáján.

2013. nov. 23. 19:44
 3/8 anonim válasza:
NE járj vele! Aki más lányokat ölelget miközben van barátnője, az egy nőcsábász, akinek a lányok csak trófeák - minél több annál jobb. Csak be akar fűzni téged is, úgyhogy felsjtsd el mihamarabb!!
2013. nov. 23. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Felejtős. Gyerekes. Utálom az ilyen férfiakat.
2013. nov. 23. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
itt sex lesz... vagyis, ő ezt akarja. meg akar szerezni egyx csöndes lányt is, ennyi, semmi több... az ilyennek nem úgy tetszel ahogy te szeretnéd, hanem csak egy lyuk vagy amit még nem kapott meg. bocsi a fogalmazásért, de az ilyennek ez az észjárása :D
2013. nov. 23. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
jó átb..xd
2013. nov. 23. 19:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem is csak egy lennék neki a sokból,de nem fogok beállni a sorba . Csak nem értem,hogy ha ilyen nőcsábász akkor minek neki a barátnője? Nagyon szép barátnője van,de már néha sajnálom,hogy ilyen a pasija,mert a lány biztos nem tudja mit csinál a háta mögött.(már hónapok óta vannak együtt)

2013. nov. 23. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azért elmondanám a barátnőjének, ha lehet, mi a helyzet. mármint hogy ölelget lányokat, stb.
2013. nov. 23. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!