Ki lehetett ő? 18:38-as személyvonaton, Nyugatiból Monorra.
Na szóval próba szerencse.
Egy olyan kb 15-18 éves lányt keresek, nagyjából 175 cm magas lehetett, mondhatni vékony. Sajnos konkrétumokat nem tudok mondani, ha jól emlékszem Kőbánya-Kispesten szállt fel. Ott állt az első ajtónál jobb oldalt (ahol ugye felszállnak).
Én pedig ott álltam vele szemben szintén az ajtónál, ha segít fekete kabátban szintén fekete farmerben, ~175 magas (szóval velem egy magas volt a lány ránézésre). Kétszer is össze néztünk a lánnyal, illetve még amikor tovább indult a vonat.
Ha talán magára ismerne a lány vagy valaki aki szintén ott volt a vonaton és ismeri, kérem jelezzen! :/ (Én hülye nem szólítottam meg a lányt, már bánom.)
Sajnos nem vagyok benne biztos hogy Monoron lakik, az biztos hogy arra ment a vonat de lehet hogy előbb leszállt :/
I'm so idiot.
#8 Köszi, lehet elmormolok 1-2 imát, hátha.
Az a baj hogy a vonat utána még megállt Vecsésen, Vecsés-Kertekalján, Üllőn, Hosszúberek-Péterin és végül Monoron szóval nem tudom, merre induljak, mit csináljak, ez az egyetlen reményem hátha esetleg meglátja ő vagy valamelyik ismerőse ezt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!