Fontos lehetek annak a lánynak, aki próbálja megtörni azt a bizonyos "kínos csendet"? Sokat beszélt hozzám.
Figyelt kérdés
Félreértések elkerülése végett színjózan volt.2013. nov. 22. 14:10
1/3 anonim válasza:
Tévedés, bevolt tintázva, mert józanul senki nem randizik veled te néma
2/3 anonim válasza:
Két dolog lehet, vagy egy beszédes lányt fogtál ki aki mellett akkor sem jutsz szóhoz ha akarnál.
Vagy tényleg ha időnként elnémulsz mert semmi nem jut eszedbe akkor a lány feldob egy témát és ennyi, hogy ne legyen csend. Akkor valószínű hogy fontos lehetsz neki de azt nem tudhatod hogy szerelemből vagy csak barátilag, teszi ezt.
3/3 anonim válasza:
voltam ilyen helyzetben en is. randiztam egy sraccal es eleg kuka volt. alig beszelt. engem nagyon zavart. folyamatosan en beszelfem hogy elkeruljuk a kinos csondet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!