Mit tegyek, hogy én legyek a nyerő?
Az egyik fiú osztálytársam tetszik nekem már régóta. Az egyik barátnőmnek is tetszik tuti.(ezt nem mondtuk el egymásnak),de látszik rajta mert amikor hozzám szól a fiú egyből ő is hátrafordul hozzá,kipirul...
Egyesek azt mondják a barátnőm teszik neki,de arra is vannak jelek,hogy én.
A barátnőm nem annyira szép de ez természetesen nem ok semmire hiszen ez egyéntől függő kinek mi jön be.
Már nagyon sokat volt rossz kedvem e miatt ,és azt se bírom elviselni mikor ők ketten beszélgetnek egy pár szót.
Egy rövid sztori: A barátnőm beégett az egyik órán,és én egy kicsit nevettem rajta,erre a fiú is meg a haverjai is kiröhögték.
Szerintetek?
Szerintetek mit tegyek,hogy kiderüljön ki tetszik neki?
Hogy csináljam,hogy "engem válasszon"?
Előre is köszönöm.17/L
Lehetséges hogy 17, csak gyerekesen látja át a világot, de nekik ottvannak a barátnők nem a gyakorikerdes.
10-13 lehetsz max.
Hát beszélj vele, hogy mennyire jön be neki a másik csaj. Aztán küldj oda valakit hozzá hogy te mennyire tetszel neki, persze ne feltünően. Ha te jössz be neki akkor repülj rá, ha nem akkor hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!