Hogyan ismerkedjek ha éjjel nappal dolgozok?
Ez így elég necces! Az ismerkedés egy dolog,de ha meg is van a kiszemelt mikor hódítanad neg? Arra se igen lenne akkor időd!
Én mint nő meg szerintem mundenki más is igényelné az elején (mikor még nincs együttélés),hogy találkozgassatok!
"akkor pedig időm lesz ugyan csak pénzem nem a szabadidőre"
Mert most akkor van pénzed szabadidőre, de nincs szabadidőd? Akkor hol van az a pénz amit szabadidőre kerestél? Ez esetben nyilván megvan, és egy időre elég lenne:) De így ez kábé olyan mintha egy űrhajóra spórolnál. És ha lenne egy barátnőd, akkor ő gondolod otthon türelmesen várna amíg haza nem érsz a munkából, ahol a nem létező szabadidődre gyűjtögeted a pénzt?
Nehéz elhinni, hogy a főállásoddal pöccre annyit keresel amennyi fedezi a kötelező kiadásaidat. Addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér. Csak van valami amiről le lehet mondani, hogy jusson egy kis pénz szórakozásra. Ha megtalálod a párod, akkor már úgyis ketten álljátok a közös kiadásokat egy idő után. Akkor lényegesen könnyebb lesz a te anyagi boldogulásod is. Szerintem válaszd az időt. Abból igen csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésünkre, és az a baj, hogy fogalmunk sincs hogy mennyi. Lehet hogy holnapután halálra dolgozod magad. Akkor aztán érdemes volt.
"Nincs munkám, van időm, de nincs pénzem, nem megyek! Van munkám, van pénzem, de nincs időm, nem lehet!"
Ördögi kör ez sajnos. Gyűjtögess, tegyél félre és aztán hagyd ott a mellékállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!