Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már olyan /fiúknál...

Volt már olyan /fiúknál inkább/, h ismerkedtetek neten egy lánnyal, szimpi volt, de aztán megszakadt a kapcsolat? Többi lenn

Figyelt kérdés

Pl. lett valakid.. Vagy a lány nem írt többet, esetleg elköszönt.. Aztán miután mondjuk újra szingli lettél írtál neki,mert nyomot hagyott.. Vagy megszakadt a levelezés,mert úgy érezted nem vagy neki megfelelő.. Aztán újra írtál neki,mint haver.. Ilyesmi...

Ha volt ilyen,mennyi ideig tartott a megszakítás? A fiúk miért nem szeretnek levelezni? Ill.meddig leveleznétek egy lánnyal chat-en? Miért kell rögtön talizni akarni??

2013. nov. 19. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen 3-4 hónapig nem beszéltünk, aztán valahogy újra elkezdtünk beszélni. Én speciel szeretek levelezni és utána próbálok találkát szervezni, hogy azért már megismertük egymást valamennyire.
2013. nov. 19. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
utlsó kérdésre tudom csak a választ. mert nem jó egy névtelen talán nem létező talán csajjal dumálni... meg kiderül h. tényleg az-e aki...
2013. nov. 19. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Veled is ez történt kedves kérdezõ?
2013. nov. 19. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatot keresel, akkor miért levelezel? 2-3 levél után találkozni kell, hogy el tudd döntnei, akarsz-e a másikkal kapcsolatot. Élőben teljesen más, mint levélben.
2013. nov. 19. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:

(lány vagyok)

Igen,volt ilyen,többször is.

1.Fórumon ismerkedtünk meg,majd Facebookon chateltünk,nagyon jól eldumcsiztunk,szimpi volt nagyon,csak sajnos pár beszélgetés után rájöttem mit is akar valójában (khm-khm :D),elkezdett nagyon nyomulni (szörnyű volt).Aztán egyszer beszívva írt nekem,elég durván beszólt,utána nem beszéltünk :)),nem is bánom nagyon.Azért nyomott hagyott,mert tök értelmes srác volt.

2.Már az első pár beszélgetés alkalmával láttam,hogy nagyon különbözőek vagyunk,ebből semmi jó nem fog kisülni.Azért írt a srác lelkesen,de aztán ő is belátta,mennyire nem illünk össze,aztán nem keresett (pedig az elején már írta,hogy minél előbb találkozzunk :D).

2013. nov. 19. 16:52
 6/7 A kérdező kommentje:
igen, nálunk is ez van :-) 1 hét levelezés után végülis megszakadt. ő akart talizni,én nem. ahol megismerkedtünk én kiírtam,h csak chat-elni szeretnék.., nem párt keresni. hívott sétálni,de írtam majd valamikor, nem akartam azonnal, de lehet rosszul döntöttem? Aztán nem írunk már egy ideje, de nekem hiányzik a levelezés, dehát mindegy. A fiúk nem is akarnak írkálni,már kezdek rájönni :-)
2013. nov. 19. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Amíg egyedül voltam, volt ilyen. Kiderítettem közben máshonnan, hogy "szinteakárkibedöfineki" lány :) és azt én nem köszi. Nem szép tőlem, de ez kiismerhető egyébként. Ettől eggyel többnek éreztem magam, nem sokkal :). Általában akinél ezt megérzékelem picit is, azzal kontakt off. Nem voltam sosem paraszt, de ezt én nem. Fertőzésre nem vágyom, és nem vagyok olyan béna fszi, hogy ilyen lányokkal szerencsétlenkedjek, és örüljek, ha egyáltalán szóba állnak velem. Én sosem akartam rögtön talizni, sőt, mindig a lányok akartak.
2013. nov. 21. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!