Szerinted felháborító a viszonyponthu, vagy jogosan létrejött oldal egy régóta létező keresletre?
Sokan azt mondják, ez csak segítséget nyújt a családok felbomláshoz, és az azon belüli problémák elmérgesedéséhez.
Mások szerint nem kell álszentnek lenni, mert aki akart, az eddig is félrelépett, ha volt mindenféle ismerkedős oldal, ha nem.
Az oldal szerint "Az élet túl rövid, hogy ne lépj félre", valamint "elegancia, diszkréció, szenvedély".
Jómagam nem értek egyet velük, szerintem attól, mert nem vagyok híve a félrek....lépésnek még élhetek tartalmas életet. Nem tudnék hazatérve ártatlan arccal vacsorát melegíteni, mintha mi sem történt volna, miután valaki mással feküdtem össze. A problémákra szerintem nem megoldás. Ítélkezni sem szeretnék, mert nem látok bele minden kapcsolatba, mindegyik más.
Igen,felháborító.De én a mai világban ,már semmin se csodálkozom.Ilyenre kell tanítani a fiatalokat,csalásra,hazudozásra,félrelépésre.
Nem tudom,nő vagy férfi fejéből pattant ki az ötlet.
De gondolom,neki se esne jól, ha a társa ilyen oldalon ,tálcán felkínált félrelépést választaná...(már ha van az illetőnek egyátalán valakije).
Nyilván,ha valaki nem akar félrelépni,nem látogat el az oldalra.Én se szándékozom, de már hallottam az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!