Mit jelentenek ezek a jelek egy beszélgetésben?
Boccs, lehet nem a legmegfelelőbb helyre írom...
Beszélgetek egy lánnyal és fura hangulatjeleket(?) tesz a mondat végére.Pl.: ":Q" ":R" ":G" ":F".. fogalmamsincs mik ezek, de megkérdezni meg nem akarom, mert nem akarok beégni előtte. Amúgy normális a csaj, gondolom ahol Ő lakik szokás ez...csak én ugye, nem ott lakok így nem ismerem.
Kösz, a normális válaszokat!
Első: retardált a szám
Második: retardált a szám
Harmadik: retardált a szám
Negyedik: retardált a szám
Az F,R és a G,az az,hogy melléütött a D helyett.
A Q passz.
:D :D :D
Szabolcs megyébe lakik.( Nem színesfém tolvaj! )
Egyébként láttam, már a barátaitól is amikor pl. írnak valamit az idővonalára...ezért gondoltam, hogy csak felénk nem elterjedtek ezzek a micsodák.
Találtam egy ilyet, hátha segít...
szerintem csak úgy írja, ezek nem olyan szabályos dolgok, külföldön sem.
R,F hogy ne mindig sima mosolygós legyen, vagy esetleg tesz is kis különbséget közte hogy akkor jobban mosolyog
:F lehet :P helyett is, vagy ilyen őrültes (pl mikor 100 töltényes gépfegyverrel darálok, és valaki elkezd nyavalyogni)
:Q :O helyett talán
:G pedig :S
de mondom, egyáltalán nincs szabálya ezeknek, ahány ember annyi jelentése
(sokat játszottam netes játékokkal, tehát tapasztalatból mondom, nincs is igazán jelentésük)
Utólsó neked van igazad.Rákérdeztem és azt mondta, hogy csak unták a barátnőivel a "monoton szmájlikat" és ezért találták ki...
Az ":F" az kb. a kabbe jelentése, mikor viccból írják..a ":Q" az olyan 'most utállak szmájli'..az ":R" az olyan ':/'nak felel meg a ":G" pedig amikor orulis is meg nem is.
Sose értettem a csajok nyelvén, úgy hogy nem is fírtatattam, hogy ennek mi értelme...
Kösz a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!