Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nincs kedve valakinek beszélge...

Nincs kedve valakinek beszélgetni ezen a ködös reggelen?

Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 10:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem az én elképzelésem ám. Nálam okosabbak elképzelése, akik megtehetik hogy ezzel foglalkoznak. Én a saját életem menedzselésén túl csak edzéssel (önvédelem oktatás) és egészségmegőrzéssel foglalkozom.

Viszont az én területeimmel kapcsolatban mindig akadnak érdekes dolgok.. például hogy éppen mennyire megnehezítik a törvények az önvédelmet az utcán.

Vagy hogy érdekes módon ha kinyitjuk a tévét, újságokat vagy az internetet, rádiót valamiért mindig olyan reklám, ajánlás, hír fog folyni belőlük, amik igazából beteggé fogják tenni az embereket. Az egész mai 'egészséges táplálkozás' irányzat ilyen. Ez bizonyos élelmiszergyáraknak persze kedvez (óó, a tejgyártó és a lisztesek örülnek ám) igazából a gyógyszergyártó és az orvos is örül, mert bőven lesz nekik fogyasztójuk.. orvoshoz és gyógyszertárba mindenki jár, kb. már annyira mint kocsmába és pékhez. Vajon ez miért van..

És a cenzúráról is pár szó: megint a saját szakterületemen láttam éppen a múlt héten, hogy több oldal is lehozott egy cikket már nem is tudom miről.. de persze a szokványostól eltérő dolgokat állított, most nem emlékszem hogy tejipari vagy gabonaipari érdekeket sértett vajon, ami biztos hogy délelőtt még láttuk a cikkeket (ment a megosztogatás is) délutánra/estére pedig valahogy eltűntek. Konkrétan az internetről, magyar szájtokról. Nagyon komoly volt.

A Jobbikot én azért tudom egyre inkább elfogadni, mert ami most megy azt én eleve radikálisnak (szélsőségesen rossznak) érzem. Tehát ennél már szélsőségesebb úgy sem lehet, legfeljebb látványosabb. Most ilyen rejtett szélsőség van (pl. eltűnnek írások az Internetről) ami nem borzol túl sok kedélyt.. hogy ilyen megtörténik.

Az sem kap sok visszhangot, hogy az Alkotmányba már nincs belefoglalva, hogy magyar állampolgárnak járna tébé ellátás. Hoppá... apróság, nem? Ezek komoly dolgok, csak ahogyan én sem ezzel foglalkozom igazából, meg gondolom mindenki másnak is megvan a saját mindennapi teendője és dolga, saját problémája így nem igazán figyelünk ilyenekre. Aztán lehet hogy nagyot koppanunk majd egyszeriben.

2013. nov. 18. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem az én elképzelésem ám. Nálam okosabbak elképzelése, akik megtehetik hogy ezzel foglalkoznak. Én a saját életem menedzselésén túl csak edzéssel (önvédelem oktatás) és egészségmegőrzéssel foglalkozom.

Viszont az én területeimmel kapcsolatban mindig akadnak érdekes dolgok.. például hogy éppen mennyire megnehezítik a törvények az önvédelmet az utcán.

Vagy hogy érdekes módon ha kinyitjuk a tévét, újságokat vagy az internetet, rádiót valamiért mindig olyan reklám, ajánlás, hír fog folyni belőlük, amik igazából beteggé fogják tenni az embereket. Az egész mai 'egészséges táplálkozás' irányzat ilyen. Ez bizonyos élelmiszergyáraknak persze kedvez (óó, a tejgyártó és a lisztesek örülnek ám) igazából a gyógyszergyártó és az orvos is örül, mert bőven lesz nekik fogyasztójuk.. orvoshoz és gyógyszertárba mindenki jár, kb. már annyira mint kocsmába és pékhez. Vajon ez miért van..

És a cenzúráról is pár szó: megint a saját szakterületemen láttam éppen a múlt héten, hogy több oldal is lehozott egy cikket már nem is tudom miről.. de persze a szokványostól eltérő dolgokat állított, most nem emlékszem hogy tejipari vagy gabonaipari érdekeket sértett vajon, ami biztos hogy délelőtt még láttuk a cikkeket (ment a megosztogatás is) délutánra/estére pedig valahogy eltű

2013. nov. 18. 11:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen nagyon sok ilyen van...ahogyan egy videó is volt ahol a miniszterelnökünket számon kérte az EU, hogy mit csinál...de ez is eltűnt...

Én azokat nem értem, hogy 20 évvel ezelőtt semmi ilyen hülyeség nem volt és mégis élünk, sőt jobban éltünk mint most, minek az ilyen meg olyan "csoda" szer meg diéta...?

Ebben a jobbik dologban lehet valami de azért én még mindig gondolkozom...:)

Sajnálom, hogy a fontos dolgok azok amik nincsenek a köztudatban és nem mondják el, de ha még egyszer meglátok egy "Magyarország jobban teljesít" szöveget esküszöm addig kopogok a parlamentbe még valaki hozzáértőt meg nem tudok pofozni:D

Viccet félretéve...alig várom már hogy a szakmámmal elhagyjam ezt az álszent országot...

Félreértés ne essék...A világ minden pontjánál jobban szeretem Magyarországot...de tönkretették...és vagy élek rendesen,vagy itt szenvedek

2013. nov. 18. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!