Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nincs kedve valakinek beszélge...

Nincs kedve valakinek beszélgetni ezen a ködös reggelen?

Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 10:42
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ki vagy?
2013. nov. 18. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
van
 3/13 anonim ***** válasza:
Valakinek jó sora van, hogy most kelt --> "ködös reggelen" :D Csak ha lány vagy...
 4/13 anonim ***** válasza:
Eltaláltad.
2013. nov. 18. 10:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy írj! :)
2013. nov. 18. 10:44
 6/13 A kérdező kommentje:

Én én vagyok:D

És kinek miről lenne kedve beszélgetni?:D

Mivel lány vagyok, pont ezért nem írok senkire:D Ha szeretnél valamit írj Te:D (Ha már szenvedek úgy is legalább ilyen szempontból megadom a módját):)

2013. nov. 18. 10:48
 7/13 anonim ***** válasza:

Vagy politikáról beszéljünk, vagy arról hogy miért szenvedsz.

Mivel a beszélgetés célja jelenleg szórakozás, így inkább publikus beszélgetésre szavazok, az rögtön érdekesebb lehet mint a privát levelezés. Ha magánbeszélgetésekre vágynánk, akkor nem gyakorikérdések.hu-n szörfölnénk.

2013. nov. 18. 11:04
 8/13 A kérdező kommentje:

A szenvedésemnek igazából két oka van. Az egyik az, hogy beteg vagyok. A másik, hogy annak dacára, hogy évente egyszer beteg vagyok és itthon lehetnék egyedül öcsém is bemondta az unalmast szokásához híven, így rá meg mérges is vagyok. Szóval ezek a szenvedésem okai:)

Politikáról is szívesen beszélgetnék, mivel nem igazán vagyok jártas a dologban, általában csak hallgatok, figyelek és tanulok:D De már tudok igen sok érdekességet róla így akár arról is szívesen folytatnám a beszélgetést.

Igen, ez jogos, szóval én itt is szívesen beszélgetek:)

2013. nov. 18. 11:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Befertőződtél?

Pff, és öcséd miatt nem tudsz pihenni, vagy mi? Egy szobában vagytok? Ne zavartasd magad.

Politikáról én is inkább csak tanulok, hallgatok. De már nekem is vannak elképzeléseim.

Általánosságban: Magyar politika egy színjáték, ahol a nagyobb erők valójában csak szerepeket osztanak ki, hogy látszólag lehessen erre vagy arra szavazgatni.. ez olyan, mint a rómaiaknál Cézár látványos diktatúrája után Augustus burkolt diktatúrája volt. Amíg az emberek elhiszik, hogy demokrácia keretén belül van beleszólásuk a dolgokba, addig irányíthatóbbak. Úgymond jóllakott napközisek, megkapják a kis beleszólási lehetőségüket, látszólag. Azt felejtik el (az emberek), hogy nem az a cél hogy beleszólhassanak a dolgokba, hanem hogy normálisan működjön az ország... Tök mindegy, hogy ezt egy abszolút uralkodó éri el, vagy a mostani parlamentes színjáték.. a probléma pedig, hogy nagyon is nem működnek jól a dolgok.

Amit nem tudok helyre rakni az viszont a Jobbik párt. Asszem ők is anno a színjáték szereplőiként jöttek létre, de vajon elvadultak volna? Ők tényleg változást akarnak hozni?

Jelenleg úgy gondolom, hogy minden változás előnyökkel járhat, mert a posványszerű pangás ami most van csak lassú elmúlással záródhat.. tehát most hajlamos vagyok feléjük bizalmat szavazni (azután, hogy eddig még senkinek sem szavaztam bizalmat, tüntetőleg kerültem a témát hiszen alapvetően a demokrácia hatékonyságában sem hiszek).

Máskülönben van még egy elképzelésem, ami az összes politikai színjátékot jelentéktelenné teszi, mivel olybá tűnik, hogy a világot sokkal nagyobb hatalmú csoportok irányítják, ezeket pedig könnyedén bújnak a mindennapos politika előadások mögé. Persze ez csak feltételezés, simán lehet hogy csak bizonyos nyughatatlan emberek tévképzete, számomra viszont érdekesnek tűnik :)

2013. nov. 18. 11:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Sajnos ez az én formám:D

Hát igyekszem nem rá figyelni...csak nagy családban nőttem fel, és mikor nem vagyok itthon az albérletben is mindig van valaki...Szóval jó lett volna az egyedüllét egy napra legalább...De ez van::)

Én nem tudom, hogy ki mit szeretne elérni a Magyar politikában,de ami biztos, hogy cenzúra van. És ezt nem szabad elfelejteni. Amit hallunk látunk (és lassan amit itt, neten olvasunk) is azok amiket olvastatni akarnak velünk...

Én mostanában kezdtem el gondolkozni, hogy én is szavazni fogok...Gondolkozom a jobbikon is...de nem tudom. Tény hogy rendet tehetnének az országban...csak annyira radikálisak, hogy ezt nem hiszem, hogy szabadna engednünk... Nem tudom. És tudtommal az unióban sem lehet szélső jobb oldali párt a tagország élén, szóval az EU nak is lenne egy két szava ehhez...

Az elképzelésed eléggé lehetséges szerintem és valahol már logikus is, hiszen a nagy hatalmak manapság már képesek irányítani akár a jogrendszert is, ami nagyon szomorú dolog szerintem:(

2013. nov. 18. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!