Melegek, ti az interneten kívül hol/hogyan ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl. személyesen ezt hogyan lehetne megvalósítani? Vagy pl. ha a suliban megtetszik valaki, vele hogyan kezdtek el valami baráti viszonyt kialakítani, meg még mégis hogy lehet ezeken kívül találni valakit?2013. nov. 17. 18:31
1/4 anonim válasza:
Meglátszik valakin hogy meleg-e! semmiféleképpen nem megyünk oda random emberhez mert égő ha mégsem az! sőt nagyon nem is beszélünk róla ha heterok között vagyunk!
2/4 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van, csak ez lesz a vége:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__50..
3/4 MrPifta válasza:
vannak meleg helyek a valóságban is, például meleg bárok, de aki nem ilyen szórkozást keres, az például elmehet a Vándormások csoporttal túrázni, vannak meleg táborok, az Atlasz sportegyesület, többek között. A meleg szervezeteknél érdeklődj.
És nem értek egyet azzal, hogy ne próbálkozzunk. Ha nem próbálod meg, akkor sikerülni sem fog.
4/4 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek!
A második által linkelt választ pedig én írtam...
Hidd el,igaza van az elsőnek! :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!