Leszbikus Nők! Miért nehéz találni olyan leszbikus Nőt aki 40 és 50 év közötti?
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 09:56
1/10 anonim válasza:
mert itt inkább fiatalabbak vannak. szerintem érdemesebb lenne megpróbálnod egy társkeresőn. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm a válaszod :)
2013. nov. 17. 10:06
3/10 anonim válasza:
Azért mert a legtöbbnél ez csak átmeneti hóbort a 10-es 20-as éveiben, majd rájönnek, hogy annyira mégse leszbikusak, így elég kevés marad aki 40 fölött is az. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Ezt sajnálattal hallom :( de ha így van akkor nincs mit tenni ez van és kész
2013. nov. 17. 10:29
5/10 anonim válasza:
Igazából ez egy elég érdekes kérdés. Én ezzel úgy vagyok, hogy akik ebben a korban vannak és leszbikusok, szerintem nem vállalják fel. De ez csak az én véleményem. :) Szóval tényleg nagyon nehéz ilyen korban lévőt találni.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen .sajnos ez így van ahogy írtad,de egy próbát megért :)
2013. nov. 17. 14:08
7/10 anonim válasza:
Csak most kezdik egyre többen felvállalni a dolgot, így a 40-es korosztály még igencsak titkolja sajnos. Pár év múlva...:)
8/10 A kérdező kommentje:
reménykedem benne,hogy találok olyan Nőt :)
mert elég régóta keresek,de nem sok sikerrel :(
2013. nov. 18. 18:36
9/10 anonim válasza:
Én mondjuk tuti nem tudnám ebből a korosztályból kiszúrni hogy ki az vagy ki nem. :D Elég nehéz lenne. Nem tom ők vajon milyen jelzéseket adnának.
10/10 A kérdező kommentje:
Arra én is kívácsi lennék,hogy milyen jelzéseket adnak :)
2013. nov. 18. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!