Leszbikus lányok! Van kedve valakinek barátkozni?
Figyelt kérdés
Én is leszbikus vagyok. Ismerősi körömben nem nagyon vannak leszbikusok, és jó lenne ha lenne egy olyan lány, aki barátkozna és néha ellehetne menni valahova. (pl beülni valahova beszélgetni, színház stb.) 21 éves vagyok amúgy. (Győr-Moson-Sopron megye)2013. nov. 10. 17:48
1/5 anonim válasza:
Kamu. A kis csupaszpcsű 15 éves nem tudja mit csináljon vasárnap este...
2/5 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Nem hiszem, hogy nagy kérés, hogy leszbikusként hasonló érdeklődésű barátnőn is keresek magam mellé, akivel nem kapcsolatot szeretnék, csak néha elmenni valahova, meg megbeszélni a dolgokat. Egy hetero ismerősömmel nem beszélem meg az ilyen jellegű dolgaimat.
2013. nov. 10. 18:04
3/5 anonim válasza:
Kar, hogy olyan messze elsz... :)
22/l
4/5 anonim válasza:
Nekem lenne, de csak ha feljössz Pestre. 18L
5/5 anonim válasza:
Én Győrből vagyok, lehet róla szó :)
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!