Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden szép, helyes embernek...

Minden szép, helyes embernek vannak barátai? Nem magányosak?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit megbántani a kérdésemmel, nem akarom kategorizálni az embereket, de kíváncsi vagyok. Csak azok az emberek lehetnek magányosak, akik nem néznek ki olyan jól, vagy csúnyák? A szép, jóképű embereknek mindig van társasága? Ha szakítanak, vagy szakítanak velük, akkor mindig van kihez fordulniuk?
2013. nov. 16. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez személyiség kérdése és nem külsőé...Hiába néz ki valaki nagyon jól, hogyha elviselhetetlen szemét láda, mert akkor nem fog senkit érdekelni...Kicsit nem ártana tovább látni az orrotoknál :)
2013. nov. 16. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ezért kérdeztem és direkt írtam, hogy senkit nem akarok megbántani, én nem támadtam, nem tudom te miért támadsz. A kérdést azért tettem fel, mert nagyon magányos vagyok és boldogtalan. Eddig volt egy kapcsolatom, de most ennek sajnos vége, senkim sincs, akihez fordulhatnék. Ha valakivel beszélgetni kezdek, nem hiszik el, hogy az igazat mondom, azért, mert szép vagyok, vagy nem hiszik el, hogy én vagyok az, akit mutatok. Jó lenne ismerkedni, barátokat szerezni, de pont az ilyen előítéletek miatt nem megy, nem tudom merre kezdjem, mert aki szép és egyedül van, az valószínűleg szemétláda, vagy mégsem szép.
2013. nov. 16. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Néha elgondolkodom hogy ezen az oldalon földönkívűliek tesznek fel kérdéseket.. ezt legalább is biztos.
2013. nov. 16. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Öhm, ez a kérdés jól hangzik, de hülyeség. Bár... nem, nem is hangzik jól.

Tök mind1, hogy szép vagy, vagy nem, azt hogy vannak-e barátaid nem ez fogja meghatározni.

2013. nov. 16. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem támadás :) Nem kell annak venni...Csak szimplán válaszoltam a kérdésre, mellesleg hogyha picit pontosabban fogalmazol, akkor talán más választ adtam volna, nekem nem az jött le a kérdésből, hogy rólad van szó.Ha van kedved, akkor én szívesen beszélgetek veled erről, volt már nekem is egy mély pontom, amikor egyedül voltam és nem volt kivel beszélgetni arról, ami a lelkemet nyomta, de már túl vagyok rajta.Írj, hogyha szeretnél beszélgetni :) (Ha írsz, akkor csak este felé tudom majd megnézni és csak akkor tudok válszolni.)
2013. nov. 16. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!