Srácok! Szerintetek gond ha egy lány nagyon közvetlen?
Nagyon nyitott vagyok az ismerkedésre.Buszon,boltba,orvosnál,postán..akárhol szivesen ismerkedek.
Mondjuk olyan még sose volt, hogy leszólítottam bárkit, de ha valaki oda jön hozzám hamar oldódom.
Mindenkivel megtalálom a közös hangot, de van egy személy aki szerint ettől r ibanc vagyok és szerinte 10ből 8fiúnak ugyan ez a véleménye az ilyen lányokról.
Egyébként nem teszem ki a mellem, nem veszek fel olyan szoknyát, amiből ha lehajolok kint a tangám.Szépnek se mondanám magam.. talán a kisugárzásom ami erős. :)
Ha nekik attól jó hogy elveszik az önbizalmad, kellene nekik pár tökönrugás ^.^
Nem az a baj ha könnyen ismerkedsz, barátságos vagy, hanem ha ezeket mind arra használod hogy... Minél több emberrel mondjuk olyan viszonyba kerülj. Hidd el sokan szenvednek abba, hogy nem tudnak ismerkedni, kezdeményezni, nincsenek igazi barátai sok embernek, mert nem tud nyílt lenni. Szerintem nem vagy r ibanc ettől még, és szerintem ez a 10/8 is csak kamu, vagy ha igaz, akkor csak irigyek ;)
Én is ilyen vagyok, akinek ez a szimpi, annak bejön :) és én úgyis azokra vagyok kíváncsi, akiknek én tetszem, nem egy álarc színészkedéssel.
21/L
3
2
1
indul az üzenet hintó :D
Am nem gond szeretem az ilyen lányokat legalább nem unatkoznék soha ha valahova elmegyünk mindig el tudna beszélgetni, mert leszarja a környezetét, hisz úgysem ismerik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!