Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a mai...

Miért van az, hogy a mai pasik nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 21:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
én nőként szólok hozzá (előre is bocs). ahogy elnézem a nőtársaim, totál megértem, hogy sok fiú miért nem mer kezdeményezni. sok lány marha beképzelt, flegma, és olyan nagyra tartja magát, hogy ember legyen a lábán, aki közel mer merészkedni hozzá. sok lány meg simán azt hiszi, hogy még mindig a középkorban élünk, és a fiút 100-szor vissza kell utasítania, és 101-edszerre majd maximum ráemeli pillantását, és a fiú hős lovagként persze állja ki ezeket a próbákat, és harcoljon érte. ha meg a fiú feladja, akkor jön a szokásos minden pasi g*ci. a fiúnak ebből persze csak annyi jön le, hogy úgy érzi bejön a csajnak, erre mégis kosarat kap, és legközelebb már nem is mer kezdeményezni. ha a lányok kevesebb csöpögős, ostoba hálivúdi romantikus vígjátékot néznének, vagy simán nem hinnék el, amit ott látnak, akkor talán a valósághoz is közelebb kerülnének az elvárásaik. 23l
2013. nov. 15. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én nem tapasztaltam ilyen. Nálam kezdeményeznek, csak mondjuk sok közöttük az önimádó, sokszor a semmire vagy éppenséggel bunkók. Ezek nem a zsánereim.
2013. nov. 15. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:

nem olvastam el a hozzászólásokat, de leírnám a véleményem szeretek kezdeményezni sőt el sem várom h a lány tegye meg :)

DE! kitűzőt hordatnék a lányokkal h szingli, vagy kapcsolatban van-e

2 hét alatt 8 olyan lányba futottam bele akinek pasija van :D

szóval

0-8 eddig az állás azért ettől a magyar futballcsapat is jobbat alkotott. :D

2013. nov. 15. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:
lehet, hogy egy párhuzamos univerzumban élek de nálam szoktak kezdeményezni, pedig nem vagyok egy szépségkirálynő, sötétbarna hajú vagyok barna szem, szóval semmi extra.
2013. nov. 15. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Én személy szerint azért nem kezdeményezek, mert unom a ,,Aranyos vagy, de nem vagy az esetem", ,,Fújj, Veled egy kutya nem járna", ,,Ronda ocsmány vagy" stb. szövegeket. A mai lányok már vannak annyira dominánsak, hogy ha tetszik vmelyiknek akkor majd egyértelműen jelezni fogja és akkor majd foglalkozok vele.
2013. nov. 15. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
#11: Ez igaz. Sajnos azonban sokszor maguk a lányok se tudják, hogy mit is akarnak, de nekünk kapásból tudnunk kellene. Az már jó dolog, ha a srácnak van esélye százszori visszautasításra. Plusz sose lehet tudni, hogy mikor mondanak igazat. Csak egy példa: "Van már barátom". Honnan tudjuk, hogy tényleg van barátja az illetőnek, vagy csak "próbára akarja tenni" a srácot, hogy mennyire tud küzdeni? Mert ilyet is hallottam már. Másrészt meg miért is vegyünk zsákbamacskát? Miért küzdjünk egy olyan lányért, akit nem ismerünk, akiről azt se tudjuk, hogy érdemes-e érte küzdeni? És hogyan ismerjünk meg valakit, ha még beszélgetni sem akar? Volt már párszor, hogy azt éreztem, van esélyem a lánynál, erre kiderült, hogy nem. Magyarázat persze nincs, így lövésem sincs, hogy min kellene változtatnom.
2013. nov. 15. 22:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Dehogynem mernek. Csak nem mindenki és nem mindenkinél.
2013. nov. 16. 00:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Félnek a visszautasítástól és a megaláztatásról, ami vele járhat..
2013. nov. 16. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!