Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, egy csúnyácska lányt is...

Fiúk, egy csúnyácska lányt is el tudnátok képzelni barátnőtöknek, ha sokat mosolyog meg kedves és jó alakú?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 18:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező szerintem meg BEKÉPZELT VAGY ;)
2013. nov. 15. 19:13
 12/13 anonim válasza:
ez zacskóval a fején igen...;))
2013. nov. 15. 19:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen! Még csak jó alakjának sem kell lennie. Tudom, mert estem már bele ilyen lányba akinek sem alakja sem szép arca nem volt. Volt viszont jó humora, beszédes természete, számomra szimpatikus személyisége, és sok közös érdeklődési kör, ilyesmik. Sajnos ez a lány is elutasított mint férfit, és csak jóbarátként tekintett rám. Nem rajtam múlt. :(

A másik dolog, hogy a szépség relatív. Igen, tényleg az. Ezt a baráti körömben is megfigyeltem. Akire haverom azt mondja "hú de jó csaj", az esetek 80%ában nekem egyáltalán nem vonzó, akik meg nekem tetszettek, volt hogy kifejezetten rondának tartották a haverok. Az emberek izlése különbözik, hála az égnek. :)

2013. nov. 15. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!