20 év felett mennyire gáz, ha egy csajt nem tudok meghívni valamire randira, mert még nincs munkám?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 16:08
11/11 anonim válasza:
Emiatt ne görcsölj. Én sem szeretem, ha a pasi kifizeti az első randikon, amit én fogyasztok, ráadásul ezeken a randikon nem is szívesen megyek olyan helyre, ahol költeni kell. Max. egy kávé, de azt persze fizetem én magamnak és közben beszélgetünk. És én pl. nem egy szép gesztusnak fogom fel, ugyanis az eddigi tapasztalataim alapján imádják az orrom alá dörgölni a férfiak, hogy "bezzeg én ezt vettem neked meg azt", nem mintha engedtem volna valaha is pár száz Ft-nál többet. Szóval majd komoly kapcsolatnál jöhet a közös kassza, addig mindenki maradjon a saját helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!