Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 20 év felett mennyire gáz, ha...

20 év felett mennyire gáz, ha egy csajt nem tudok meghívni valamire randira, mert még nincs munkám?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2013. nov. 15. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Az értelmesebbek megértik :)
2013. nov. 15. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek van ám saját keresete 20 éves korában.
2013. nov. 15. 16:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Randihelynek nevezhetünk például egy pizzázót, vagy ha megisztok valamit, esetleg séta fagyival.

Gondolom pár száz forintod azért csak van, hogy ezeket már csak udvariasságból is ki tudd fizetni...

2013. nov. 15. 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Ebben a korban még nem számít, szerintem.

27/f

2013. nov. 15. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért józan paraszti ésszel az ember belátja, hogy ha nem is "gáz" ez a dolog, azért igenis hátrányos. Mert rendben, egy randit még el lehet intézni úgy, hogy csak sétálni mentek valamerre, sőt többet is - de ha randizol, akkor feltételezhető az, hogy tulajdonképpen kapcsolatot szeretnél, nem?

Namármost, egy kapcsolat nem nagyon tud működni pénz nélkül, mert az elég egyhangú, ha soha semerre nem mentek, még egy kávét sem tudtok együtt meginni, egy pubba nem tudtok beülni - azért az sem megy hosszú távon, hogy mindent csak a csaj fizet.

Sőt, miből fogsz például óvszert venni (tegyük fel, a lány nem gyógyszerezik valamiért)? Miből fogsz karácsonyra akár egy szál rózsát?

Sok mindene lehet spórolni egy kapcsolaton belül, de hosszú távon nem lehet pénz nélkül megúszni a dolgot.

2013. nov. 15. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Tartozol a csajoknak, hogy fizetni kell vagy mi? Bőven jó randi az is, ha elviszed sétálni. Nem a csajok miatt szar, ha nincs pénzed, hanem magad miatt. Mert nem veheted meg magadnak amit akarsz. De nem kell ilyen papucsnak lenni.

Kedves dolog persze, ha meghívod valamire. De ne kezeld már kötelező dologként.

2013. nov. 15. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
ennyire nem kell Fogyasztónak lenni, hatos :D
2013. nov. 15. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. Én pl nem is szeretem, ha a pasi fizeti az én dolgaimat is, főleg a legelején. Nekem pl. simán jó, és evidens is, hogy ha a pasi elhív valahová, akkor kifizetem a saját részem.
2013. nov. 15. 17:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen meghívnám több mindenre, mert tudom, hogy egy nagyon szép gesztus egy lány fele, de sajnos mostanában ilyen a helyzetem. Természetesen ajándékokat vennék vagy esetleg csinálnék!
2013. nov. 15. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!