Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek a Bolyai Janos...

Szerintetek a Bolyai Janos muszaki szakkozep iskolais fiuk helyesek?

Figyelt kérdés

2013. nov. 14. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Hát persze, felvételi követelmény, hogy helyesek legyenek..
2013. nov. 14. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
ahh nedvesedem $: hol ez a suli amúgy?
2013. nov. 14. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
hogy lehet mar ilyen hülyeseget kerdezni???nem a sulitol függ,hogy helyeseke a fiuk.
2013. nov. 14. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, és valami betegséget is terjesztenek. Akiknek tetszenek, azok ritka ostoba kérdéseket kezdenek feltenni.
2013. nov. 14. 22:05
 5/7 anonim válasza:
Igen nagyon! Ha lenne jelentkező, tuti megb*szatnám magam ott a fiúkkal. Cukkerek:$
2013. nov. 14. 22:15
 6/7 A kérdező kommentje:
1. Nem a sulitol fuggoen kerdeztem, hanem hogy helyesek e szok akik oda jarnak 2. A 13. Keruletben van ez az iskola a Vaci uton 3. Ez miert hulye kerdes? 4. Nekem nem tetszenek, epp azert kerdeztem hogy van e olyan akinek tetszenek a kis nyomik:D
2013. nov. 16. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy miért hülye kérdés?

1) Több százan járnak oda, 99%-uk fiú, természetesen lesznek helyes és ronda fiúk is

2) Minden évbe elmennek a végzősök, és jönnek helyettük újat. Szóval lehet épp jó vagy rossz évjáratú fiúk fognak odajárni.

2013. dec. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!