Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi hajt egy nőt aki kapcsolatb...

Mi hajt egy nőt aki kapcsolatban van arra, hogy másokkal kavarjon?

Figyelt kérdés
Ezt főleg lányoktól kérdezném, hogy egy boldogtalan kapcsolatban vagytok nem törődnek veletek és elkezdetek flörtölni valakivel aki nagyon bejön nektek de szeretitek azt az illetőt akivel vagytok mi forog ilyenkor a fejetekben? Miért csináljátok ezt bosszúból vagy valami más hajt ilyenkor mert én már nemtudom. Itt én vagyok az akivel flörtölnek és én nem állok ellen viszont nem szeretnék csak játék lenni és barátzónába sem szeretnék kerülni mert nekem bejön a csaj.Van némi tapasztalatom megvan a vonzerőm is szóval nem vagyok egy lúzer de ilyennel még nem találkoztam. Mi lenne a legjobb megoldás várjam ki a sorom vagy álljak ki és mondjam meg kerek perec, hogy kell nekem ? segítsetek lécci mert nem tudom mi tévő legyek.

2013. nov. 14. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak kaland, az újdonság keresése.
2013. nov. 14. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én boldogtalan voltam, semmit nem kaptam a barátomtól, de sajnos ragaszkodtam hozzá. Aztán elkezdett egy pasi udvarolni, és jól esett, hogy nem bunkózik velem, hanem előzékeny, figyelmes. Visszautasítottam, de ma már nagyon bánom. Az akkori barátommal szakítottunk, miután kiderült, hogy félrekefélt. A másik férfinak pedig addigra már párkapcsolata lett, és a barátnője terhes volt már. Legalább ők boldogok azóta is.
2013. nov. 14. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Azok a nők akik kapcsolatban flörtölnek, vagy nagyon boldogtalanok a jelenlegi helyzetükkel, vagy egyszerűen nem hűségesek.

Ha az utóbbi derül ki a csajról, akkor felesleges vele foglalkozni.

Amúgy a helyedben beszélnék azzal a nővel, hogy kipuhatolózzam mit is gondol valójában. Ha neked bejön, meg lehet neki mondani, elvégre ilyesmi nem szégyen...

a fő, hogy igazat mondjon neked... és egy normális érett nővel ilyet meg lehet vitatni.

2013. nov. 14. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
Engem nagyon bántott, hogy a férfi akivel együtt voltam, nagyon hűvösen viselkedett velem... de ezt a szó szoros értelembe kell venni..i úgyhogy véletlenül összeismerkedtem egy sráccal, aki szöges ellentéte volt az exemnek. Nagyon boldoggá tett... persze nem akartam hűtlen lenni... úgyhogy mihamarabb szakítottam, és azóta is együtt vagyok azzal a sráccal, aki kimentett ebből a boldogtalanságból :)
2013. nov. 14. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!