Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a menő kis...

Miért van az, hogy a menő kis sapkában sokkal helyesebbnek látom magam, mint nélküle?

Figyelt kérdés
Csak az a szar, hogy randikon is valamiért alányok szeretik levenni és a saját fejükre tenni és ez engem kicsit már zavar, mert akkor elszáll kicsit az önbizalmam, a sapkámban az erő!! :D MOndjuk szerencsére legutóbb is, hiába vette le a láyn rólam később csak smároltunk, de attól még rondának érzem magam a sapkám nélkül. :(
2013. nov. 14. 16:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja, mert utálom a páwaköcsögöket, akik tele vannak pénzzel és sosme dolgoztak meg saját maguk azért, hogy egyáltalán tudjanak venni valamit maguknak. Én gyárban rohadtam csak, hogy tudjak magamnak kaját venni. Szóval ne engem baszogasságl már hülye gyerek. -.-
2013. nov. 14. 17:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is utálom a páwákat bár ez nem tudom hogy jön ide :D Egyébként meg nem kell agresszívnak lenni anélkül is értem amit mondasz hogy elküldenél az anyámba
2013. nov. 14. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.