Miért nem megy ez nekem, mint másnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék már jó ideje egy normális, aranyos lányt magamnak, de valahogy sosem találom az igazit és amikor ismerekedem végül mindig csak arra hajtok már, h jól megdugjam a lányt vagy legalább kicsit kavarjak vele, csók, tapi, petting, ilyesmik. De nem szándékosan vagyok ilyen, egyszerűen mondom nem találom azt a lányt, aki lenyűgözne a jellemével. Vagy az van, hogy túl kedves és nem jön be külsőre vagy bejön külsőre, de a személyisége nem olyan vonzó. Viszont szexuális vágyaim nekem is vannak, illetve szeretethiányos is vagyok, bár ezt jól leplezem, emiatt nekem egy nyamvadt ölelés, csók is sokat jelent és gyakran van, hogy csak eddig jutok lányokkal és máris jobban érzem magam egy ideig, de aztán újra vágyom ezekre és persze a szexre is, emiatt mindenféle lánnyal kavargatok, pedig sokszor már az elején tudom, hogy nem ő az igazi sajnos.2013. nov. 13. 21:23
1/3 anonim válasza:
mert kevés ilyen nő van, és az is foglalt, majd egyszer találsz egyet, de az nem most lesz
3/3 anonim válasza:
Mert nem a megfelelő helyen ismerkedsz. Akikre ráhajtasz azért amiért és hagyják (és gondolom olyat nem keresel aki ne hagyná) így nehezen fogsz találni. Váltani kéne, és más körökben ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!