Jött a sulinkba egy új srác, rögtön nagyon helyesnek találtam, és mivel évfolyamtársam, van pár közös órám vele. Mit gondolhat rólam? (többi lent)
Figyelt kérdés
Amikor közös óráink vannak, én kicsit előrébb ülök mint ő, és néha hátranézek a barátnőimre, de persze a tekintetem sokszor oda téved, és akkor mindig azt látom, hogy pont engem néz.De az arcáról semmit nem lehet leolvasni, teljesen semleges. Barátnőim addig piszkáltak amíg facebookon rá nem írtam. Rögtön jött is rá a válasz és elkezdtünk beszélgetni, de ebből sem jöttem rá túl sokra, legfeljebb arra, hogy nem utál. De az, hogy folyamatosan engem néz, órán, szünetben stb. szerintetek jelent valamit? Vagy, hogy derítsem ki??2013. nov. 13. 19:31
2/2 anonim válasza:
Lazán kérdezd meg, hogy miért néz téged :) Az, hogy megkérdezed, még nem jelenti, hogy neked is tetszik. Lehet, hogy azért kérdezed meg, mert neked is feltűnt, hogy állandóan néz és mondjuk kíváncsi lettél, miért csinálja. Aztán, ha azt mondja, azért, mert tetszel neki, akkor az mindkettőtöknek jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!