Gáz, ha ráírok facebookon egy fiúra, ismerkedés céljából?
Milyen indokkal írjak rá?
Vmi -nem gáz- ötlet?
Fiúk,ti minek örülnétek?
Azért mert akarsz vele beszélni.
szárított baracknak.
Nem gáz, csak r1banc vagy.
Legalábbis akik eddig így ismerkedtek velem, mind erősen ribik voltak. 23/F
Ha én ilyenen törném a fejem, akkor valami "véletlen üzenetet" írnék neki. Hát megfogalmaznék valami érdekes és nem túl ciki témában egy levelet, amit látszólag egy ismerősömnek szánnék, no de egészen véletlenül neki küldeném el.
A téma meg valami olyan lenne, ami ezt a srácot is érdekelheti. Pl. ha a srác vélhetően szeret gokartozni, akkor írnék a kedves Szilvi barátnémnak, hogy már annyira szeretnék gokartozni menni, te meg mindig halogatod, és légyszi gyere már el velem, mert megígérted, stb. És tök véletlen a srácnak küldeném a Szilviának címzett levelet. :)
Na hát először is, valószínűleg szólni fog a srác, hogy félrenyomtam a levelet...
Ha meg még meg is néz, be is jövök neki, és van némi bátorsága, akkor ő maga fogja ajánlgatni magát, hogy ő szívesen eljönne velem gokartozni. ;-)
Hát persze ha nem vagyok nyerő, vagy bátortalan, akkor nem fog ilyet ajánlani. Ha meg bunkó is, akkor nem szól, hogy téves címzés.
Na milyen ötlet?
#8:Nem lesz*pni akarja,hanem beszélgetni vele.Nem értem,hogy egyeseknek mi baja van.
Te minden nőnek azt mondod,hogy r*banc,csak mert szóba áll egy férfival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!