Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi esélye van az internet...

Mennyi esélye van az internet való ismerkedésnek? Tudnátok mondani ilyen oldalakat?

Figyelt kérdés

Az utolsó fél évben nem volt szerencsém az ismerkedésben, ezért most nincs humorom oda menni egy lányhoz újabb visszautasításért. Azt gondoltam, hogy megpróbálom itt, neten. Tudtok valami ilyen oldalt? Vagy itt is írhattok lányok.

19F

2013. nov. 12. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:

rondarandi.hu - komolyan van ilyen, sok önbizalomhiányos szép csaj van itt... persze akadnak rondák is

badoo.com

love.hu

stbstb

2013. nov. 12. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
én a love.hu-t javasolnám sok felhasználó. de óva intenélek,mert veszélyes. élőben sokkal jobb ismerkedni. nehezebb és macerásabb, de megéri . az unokáknak is nehéz lesz mesélni megismerkedős sztorit:D
2013. nov. 12. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
sztem az unokák màr csak a netes ismerkedést fogjàk ismerni!
2013. nov. 12. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
elég szomorú... megböktem anyád...visszabökött aztán rendeltem a címére az ebayről... majd letöltöttem egy kupont és elmentünk egy virtuális wellnesre?:D
2013. nov. 12. 16:09
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat :D
2013. nov. 12. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:

randihely.hu

Én itt ismertem meg a férjemet 3,5 évvel ezelőtt. 2 éve vagyunk házasok.

Sok ismerősöm van akik interneten ismerkedtek meg, és évek óta együtt vannak.

Az egyik volt osztálytársam társkeresőn ismerte meg a férjét, 4 éve együtt vannak 1 gyerekkel.

A másik volt osztálytársam chaten ismerte meg a férjét 10 éve vannak együtt 3 gyerekkel.

Még facebookos pár is van a haveri körben:D ők 3 éve vannak együtt.

27/N

2013. nov. 12. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!