Miért vagy még mindig fent, és milyen okból vagy az ismerkedés kategóriánál? Hány éves vagy és mikor kellene holnap (ma) kelned?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm ha végigválaszolod:))2013. nov. 12. 01:11
1/8 anonim válasza:
mert ismerkedni akarok. x) 18 vagyok és 7kor kéne kelnem :(( de azt hiszem kihagyom az első órát holnap xD
2/8 anonim válasza:
-Mert holnap-vagyis ma konzultálok a tervemmel.
- trollkodni a hülye válaszok alá, illetve a komolyakra/kedvesekre megpróbálni értelmes válaszokat adni
- 23 éves vagyok
- hajnal 5
3/8 anonim válasza:
Tanulok. És nem az ismerkedés, hanem a szerelem szex kategóriában vagyok!
4/8 anonim válasza:
Munka(idő) van, és ezzel múlatom az időt. Reggel 9 körül fogok lefeküdni.
40+
5/8 anonim válasza:
vacsora
trollkodás (fűszoknyás lányok jöhetnek!)
32év
nem kell felkelni
6/8 anonim válasza:
Mert megittam 2 kávét de csak most hat,azért itt mert most nincs jobb dolgom mint erre a kérdésre válaszolni,15 vagyok,5kor kéne keljek mert 0. órám lesz de lehet h. le se fekszek
7/8 anonim válasza:
Mert nem akarok aludni és még a holnapi órámra olvasnom kell
A szerelem, szex kategóriában vagyok, mert itt van élet
21 vagyok
8-9 körül fogok kelni, mondjuk csak déltől van órám
8/8 anonim válasza:
Mert most van a LoL-ban s3 zárás és még nem tudok rankedre menni addig itt olvasgatok am 24 és reggel 5-kor kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!