Hogy csináljam?
Van egy fiú aki tetszik. Szoktunk chatelni de mindig én írok rá. Azonnal válaszol, személyesebb témák is előkerültek már. Van-e egyáltalán esélyem nála? Hogy tudnám rávenni, hogy ő írjon rám? És én hogy tudnék úgy beszélgetést kezdeményzni, hogy ne legyen ciki, hogy mindig én írok rá. Bocsi a bonyolult megfogalmazásért. Előre is köszi a válaszokat.
15/L
Miért ne lenne esélyed Nála? Legyen már egy kevés önbizalmad.
lehet, hogy azért nem ír rád, mert nem akar nyomulósnak tűnni.
Szerintem ne te Írj rá mindig, várd, hogy ő is. Ne érezze azt, hogy "ez a csaj biztos meglesz, ezért inkább összejövök a jobbal, és ha nem jön össze, akkor még mindig ott van ő"
szerintem azért nem ír Rád, mert fiú és pl. játszik egy számítógépes játékot, de, ha Te ráírsz, annak örül.
illetve érzi, hogy Te már "meg vagy" neki. Minek hajtana?
Lehet, hogy ha 18 éves lesz, akkor majd jobban fog menni utánad. Most azt kérdezi magától: - Mit csináljak ezzel a lánnyal?
(Nyilván még nem mer szexelni senkivel. Pláne, ha ő is még csak 15 és tanul.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!