Nektek hány évesen volt az első csókotok?
Figyelt kérdés
ha lehet irjarok történetet is ;)) :p (13/L még nem volt :p )2013. nov. 11. 19:34
11/17 A kérdező kommentje:
én 13 éves vagyok a srác pedig most lesz februárban 16 :) szóval én kezdeményezhetnék csókot?
2013. nov. 11. 19:47
13/17 anonim válasza:
Nekem még nem volt, de addig nem is akarok, amíg nem lesz egy olyan fiú a közelben, akiért megérné feláldozni a csókszüzességemet... :D
14/L
15/17 anonim válasza:
ne kezdeményezz te csókót kérdező. Az a fiú dolga. Pont azért kezdenek elkanászodni mert a lányok teljesen átvették a férfi szerepeket. A randi után te fogod még majd öt hazakisérni? vagy hogy gondolod???? Virágot is te viszel neki???? Legyn már benned egy kis tartás. Hidd el a fiúk jobban is fognak értékelni akkor ha van benned tartás.
16/17 A kérdező kommentje:
koszi utolso megprobalom megfogadni =))
2013. nov. 11. 21:06
17/17 anonim válasza:
14. szülinapom után pàr nappal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!