Mit jelent ha egy fiú megfogja a derekamat?
Figyelt kérdés
még csak most ismerkedünk, még nem volt csók se csak fogjuk egymás kezét, de ma megfogta a derekam ez mit jelent? megakar csókolni?2013. nov. 11. 14:18
1/10 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy vonzódik hozzád... Tehát sorban -> csók -> petting -> szex
Nem rád mászni akar, de bejössz neki ilyen szinten. Ennyi.
3/10 A kérdező kommentje:
és én mit csináljak ha megfogja a derekam, én is fogjam meg neki?
2013. nov. 11. 14:38
5/10 anonim válasza:
rá akart húzni a dorongra.......
6/10 anonim válasza:
ha szembe vagy vele akkor a válla fölött öleld át ha háttal akkor tedd a kezed az övére
7/10 anonim válasza:
Azt hogy beakarja vágni neked a pöckét
9/10 anonim válasza:
Egyszerűen csak bejössz neki vagy/és nem vagy számára átlagos. Bár a kéz fogás azt sokkal érzelmesebbnek, intimebbnek tartom. Akik a szexet emlegetik ne hallgass rájuk, ha fiatalok vagytok akkor még szó nincs ilyenről, ha meg már korban vagytok, akkor sem csak ezt szeretné, viszont, attól, hogy nem szex a cél, még eltudná képzelni veled.
Röviden úgy fejezném ki magam, hogy simán közeledik csak hozzád.
Végezetül hozzátenném, hogy például ha találkozok egy lány ismerősömmel (én fiú vagyok)és ugye puszival köszönünk egymásnak akkor arra a pár másodpercre én is rászoktam tenni az egyik kezemet a derekára.
10/10 anonim válasza:
Ilyenkor méretet vesz a menyasszonyi ruhához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!