Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a jóképü...

Miért van az, hogy a jóképü srácokra akkor is ugy néznek a CSINOS lányok is, mint valami fönyereményre, ha a csávoka fájdalmasan vontatott és béna szövegeket mond nekik?

Figyelt kérdés

Mert állandóan ilyen sztorikat hallok jóképű haverjaimtól, hogy nagyon gáz dumákat írnak a nőknek társkeresőn, és olyan nőknek, akik nekem már az elérhetetlen kategória És hót unottan viselkednek randin is, a csaj mégis csillogó szemekkel néz rájuk?!

Én meg hiába járatom csúcsra a beszélőkémet és a humoromat, alig jönnek össze nők, és általában nem valami szépek!

2013. nov. 10. 22:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
valoszinüleg szép a személyisége, ha tömi magát kajával ha kell ha nem és saját hibájából omcsány kövér? Sok az ellentmondás itt...mert egy vézna pasinak egyböl azt nyomják az arcába, hogy gyurni kéne, hogy emberformája legyen. Nem még hogy megajánlják neki a szép nőt!
2013. nov. 10. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Mert nem az számít, mit mondasz, hanem a mögöttes tartalom.

De egy társkeresőn persze, hogy fontosabb a külső, mint a való életben, hiszen neten csak a profilképe látszik valakinek. Élőben meg ott a szemkontaktus, testbeszéd, illat, hang, érintés stb.

2013. nov. 10. 23:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, az én párom mackós típus, majdnem 100 kiló, és bizony egyből benedvesedek, ha levetkőzik előttem. Mondom, jobban teszük, ha megyünk szexelni a szerelmünkkel, ezek meg hadd depizzenek :D
2013. nov. 10. 23:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van, a ronda pasik is a szép csajok után sírnak, csorgatják a nyálukat és rá se néznének már az átlagos csajokra se. Uuuugyan az. :D

De ezek csak a felszínes alakok, nem kell velük foglalkozni, ennyi. (feltűnőbb jelenségek, ezért hisszük azt hogy többen vannak)

2013. nov. 10. 23:30
 15/17 A kérdező kommentje:
na hát én simán megelégedek az átlag nökkel is, de még azok is csak ugy éppen hogy összejönnek nagy erölködések árán.
2013. nov. 10. 23:33
 16/17 A kérdező kommentje:

am nem tudom miért gondolod azt, hogy én itt majd sirva fakadok, hogy te szexelni fogsz a szekrény méretü pasiddal...

szexeltem már én is nem keveset, ugyhogy nem fogom magam összekakilni, hogy mindenki dug csak én nem.

2013. nov. 10. 23:34
 17/17 anonim válasza:
igy jartal, savanyu a szolo mi? majd te mondod meg a noknek, hogy kikkel alljanak ossze? :D ki vagy te istenem...:D
2014. jan. 5. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!