"Félelmetes" egy fiú/ffi számára egy okos, magabiztos, humoros lány/nő? 20/L
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 21:59
11/38 anonim válasza:
Ha megijeszt akkor persze. Egyébként a felsorolásban nincs ott, hogy "szép" tehát lehet félelmetes.
12/38 anonim válasza:
#7:Szerintem még ő se tudja.:D
13/38 anonim válasza:
idő lejárt.. hallgatás belegyezés :D
14/38 anonim válasza:
Nem nekem nagyon is vonzó, főleg ha kicsit pimasz módon viccelődik :) előző lány akivel voltam ő is hihetetlen okos volt ( én azért nem vagyok egy észlény a könyvek helyett a súlyokat emelgetem :D ) és nagyon bejött maga a gondolkodása, humora, h voltak elképzelései amit el is ér nem sokára és élmény volt hallgatni a sok érdekességet amit mesélt :) anyámnak is amikor bemutattam meg mondta milyen suliba jár menyire kimagasló az egyetemen is, nagyon szimpatizált vele nem is nézte ki belőlem pedig mondtam h az eszemmel fogtam meg na itt meg ki is nevetett :D
15/38 A kérdező kommentje:
A szépség relatív, a többi amit felsoroltam, kevésbé. Átlagosnak mondanám magam, de azért inkább a szép felé húz, mint a csúnya felé..
2013. nov. 10. 22:06
16/38 anonim válasza:
Ha nem kellesz az illetőnek,az nem feltétlenül azért van,mert fél tőled,és ha fél is,az nem feltétlenül jelenti azt,hogy annyira szuper vagy...
17/38 A kérdező kommentje:
Nem ismertetek meg egy kérdés alapján :) - akinek nem inge...
2013. nov. 10. 22:09
18/38 anonim válasza:
Nem félelmetes, de mivel én nem vagyok magabiztos és még idősebb is vagy 1évvel nem épp egy kategóriában vagyunk.
20/38 A kérdező kommentje:
gépészmérnöki
2013. nov. 10. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!