Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srácnak azt mondom,...

Ha egy srácnak azt mondom, hogy összekuszálta az érzelmeimet, abból mi jön le neki? Mi lesz a reakciója?

Figyelt kérdés

Egy barátomról van szó, akivel már 1 éve barátok vagyunk, de most bepróbálkozott nálam, és ezzel kicsit összezavart, talán beleszerettem. Az eset óta nem keresett, és nekem nagyon hiányzik, ezért akarom elmondani neki, hogy összekuszálta az érzelmeimet. Ebből mit fog gondolni? Ha ő is többet érez, akkor lépni fog? Ha pedig nem érez többet, csak kalandot keresett nálam, akkor mi lesz a reakciója?

18/L

2013. nov. 10. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne játszmázz.
2013. nov. 10. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg elmondani neki az érzéseidet, ha úgy érzed, hogy fontos neked ő. Végül is ezt csak te döntheted el. Mi csak írhatunk neked ezt, azt.
2013. nov. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!