Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy harmincon bőven túli...

Ha egy harmincon bőven túli pasi egy 13 éves lánynak írogat, az már pedofília?

Figyelt kérdés
A lány 2 hónap múlva lesz 14.
2013. nov. 10. 17:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Friss pipi kell neki, nem az elhasznált:D
2013. nov. 10. 17:53
 22/33 anonim ***** válasza:
Nem kis pedofilia egy 30-as pasinak a legfiatalabb az max 20 lehetne de az is elég fiatal mert már az is 10 év különbség...
2013. nov. 10. 18:17
 23/33 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nem vicces... Én is 13 éves vagyok, és alig egy hete hogy ha nem is megerőszakoltak, de szexuálisan zaklattak. Ez nagyon nem vicces. Az a férfi beteg, pszihológusra van szüksége. A lányt meg, ha megtalálja (már pedig ez nem nehéz), meg is erőszakolhatja. A lány lelke komolyan sérülhet! Ráadásul, ahogy montad, kérdező, nem csak barátságról van szó. Nekem is vannak felnőtt barátaim, de azok nem irogatnak nekem erotikus dolgokat. Fel kell jelenteni azt a férfit. Tényleg, nem tudom, ki mondja , hogy ne jelentsétek fel, de kérlek, ne hallgassatok rá! Az a férfi tönkre teheti azt a lányt... Ismerem a korosztályomat. Felelőtlenek vagyunk, és veszélyesen kíváncsiak, és meg vagyunk győződve róla, hogy fel vagyunk nőve, de ez nem igaz! Ha betölti a 14-et az a lány, a férfi meg fogja találni. Meg fogja találni, és minden lányban és nőben van annyi hiúság, hogy örüljön akár egy ilyen udvarlónak is... Ezekre a dolgokra egy hete jöttem rá. Kérlek, jelentsétek föl! Nem akarom, hogy átélje az a lány azt, amit én átéltem, vagy még roszabbat is!

13L

2013. nov. 10. 18:17
 24/33 A kérdező kommentje:

utolsó!

nagyon-nagyon köszönöm, hogy ezt leírtad! én is teljesen ezt gondolom! ennyi idősen még nem tudja, hogy mi a veszélyes és mi a vicces. gondolom menő a barátnői előtt, hogy írogat neki egy pasi, aki ráadásul érettebb, mint a kortársai. ez nagyon veszélyes... mindenképp beszélek barátnőmmel, és megpróbálom rábeszélni a feljelentésre! megmondom neki azt is, hogy szarja le, hogy a palinak gyerekei vannak, meg felesége. jobb lesz nekik egy ilyen pedofil féreg nélkül!

2013. nov. 10. 19:24
 25/33 anonim ***** válasza:
Mivel 13évesek vagytok fogalmatok sincs mi hogy megy. Nem törvényellenes 13évessel flörtölni, és csak akkor számít zaklatásnak, ha a lány nem válaszol rá és már többször kérte hogy hagyja békén. Hiába jelentené föl, nem követett el semmi bűncselekményt, csak pénzt pocsékolnátok ügyvédre és az ő jó hír nevét tönkretennétek. Csak mondom.
2013. nov. 10. 19:54
 26/33 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy egy 13 éves mit levelezget egy 30-on felüli pasassal. Jajj de oda lehet figyelve arra a kiscsajra. Igen, 3 évesen nem tudja hogy mi helyes meg mi nem...erre valók a szülők. Neki kéne megtanítani a gyereket arra hogy ilyenekkel nem kéne szóbaállni. Amúgy meg igen pedofil
2013. nov. 12. 23:09
 27/33 A kérdező kommentje:

1. a pasi írt rá

2. pont azért írtam ki a kérdést, mert az anyja ÉSZREVETTE. szövegértés, mielőtt vádaskodsz.

amúgy ha minden nap, minden percben turkálna a lánya levelezésében, akkor meg az lenne a baj, hogy beletapos a személyiségi jogaiba, és nem hagyja, hogy bontakozzon a privát élete.

néha csekkolja, hogy mit csinál, és ekkor jött rá. ennyi. de gondolom szerinted a nemi erőszakért is a nő a felelős, mert biztos kihívóan viselkedett.

2013. nov. 13. 16:55
 28/33 anonim válasza:

Jó a szövegértésem köszi :)

Ez a probléma hogy ma már a 13 évesek privát életet akarnak.

Én nem azt mondtam hogy a nő hibája, hanem azt hogy oda kell figyelni a gyerekekre, mert ők csak azt értik ebből, hogy van egy pasas aki teszi neki a szépet.

Amúgy képzeld hogy engem is molesztáltak. Ráadásul a saját apám volt. Úgyhogy azthiszem van némi fogalmam arról hogy mi is az a pedofília. És azt is tudom hogy 18 voltam mikor elmondtam anyámnak hogy mi is történt. Ezért kell figyelni rájuk, mert magától nem fogja elmondani főleg ha történik is valami.

2013. nov. 14. 23:44
 29/33 jura-polotov válasza:
ez nem pedofília,hanem efebofilia. Pedo ez amikor 0-9 évesekre buknak,ha már tinédzserről van szó,ez már efebofilia
2013. nov. 15. 08:34
 30/33 jura-polotov válasza:
ez tök norma,ha egy idősebb pasi valami friss és ártatlanra vágyik.
2013. nov. 15. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!