A csajok mit szólnak ahhoz, hogy viszonyulnak az igazi alfákhoz? Nagyon gazdag, jóképű-magas, kisportolt stb
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 15:40
11/24 anonim válasza:
#10 Ja, a buta ribik akiket muszáj irányítgatni mert maguktól nem tudnak mihez kezdeni. :D Normális nők meg azt szeretik, ha egyik fél sem "domináns" hanem közösen oldják meg a dolgokat.
12/24 anonim válasza:
Ha nem egy fellengzős bunkó, akkor bejönnek, van olyan ismerősöm akire ez igaz, és tök normális.
13/24 anonim válasza:
#11: nem így értettem... -.-" de pl vannak olyan lányok, akik természetüknél fogva "irányító" jellegűek (nem parancsolgatós, tömegközéppontúak, csak egy kis társaság ú.m. vezetői - pl én) és ilyenkor inkább azt várom el a fiútól, hogy dominánsabb legyen. Na, ezt mennyire érted? :D
14/24 anonim válasza:
Minden nőnek ilyen pasi az álma. Aki azt állítja, h nem, az hazudik.
15/24 anonim válasza:
#14 Szia Blackmore, de rég láttalak. :D :D
#11 Én is inkább "irányító" vagyok úgy ahogy te írod (nem parancsolgatós), mégsem kell domináns férfi szóval nem tudom, hogy érted. Miért jó az? Folyton veszekedni kellene vele, az meg kinek kell.
16/24 anonim válasza:
Na, látom itt sem értik, amit írok. :P inkább hagyjuk...
17/24 anonim válasza:
#16 Vagy inkább te vagy képtelen normálisan elmagyarázni.
18/24 anonim válasza:
#17: teljesen igazad van, nem erősségem a megfogalmazás. De szerintem van, amit érthetően el tudok mondani. :) csak ahogy nézem, nem ezt :D
19/24 anonim válasza:
Már eleve, aki ilyen kategóriákat használ emberekre, azzal nem állok szóba.
Ez nem lóvásár...
20/24 anonim válasza:
Engem nem érdekelnek. A jóképűség szubjektív, az persze sosem volt hátrány, ha számomra jóképű, de az, hogy mennyi pénze van, és mennyire kisportolt, sosem érdekelt. Viszont arra mindig vágytam, hogy érzelmes, értelmes, intelligens fiút/férfit fogjak ki magamnak, és ne valami törtető, érzéketlen/érzéketlent játszó bunkó alakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!