A lányok miért utálják ennyire az alacsony, kövér, ronda pasikat?
Figyelt kérdés
Így semmi esélyem, hogy végre barátnőm legyen.2013. nov. 10. 12:12
21/22 anonim válasza:
Én is könnyedén hízok, de ha nehéz fizikai gyakorlatokat végzel akkor fogyni fogsz. Nemtom milyen sportot csinálsz, de javaslom, hogy változtassál, mert sport mellett nincs az az isten, hogy ne fogynál.
Én 130kg voltam, és az új melóhelyen elkezdtem dolgozni, ahol nehéz tárgyakat is kell mozgatni, és 1 év alatt lement már 14 kg úgy, hogy nem is sportoltam. Ugyanez volt teremben amikor kondiztam. Fogadd el, hogy akiknek ilyen magas a súlya, csak a konditerem (nehéz súlyok mozgatása) hoz igazi eredményt. Mert sok energiát tudsz felhasznáni.
Amúgy egy két órás konditerem edzés alatt simán elégetsz 1000-1500+ kalóriát. Ha heti ötször nyomod akkor szó szerint azt zabálsz amit akarsz és így is fogyni fogsz.
22/22 anonim válasza:
azért,mert rondák,alacsonyak,és kövérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!