A lányok miért utálják ennyire az alacsony, kövér, ronda pasikat?
Figyelt kérdés
Így semmi esélyem, hogy végre barátnőm legyen.2013. nov. 10. 12:12
11/22 anonim válasza:
Foggyá le, dagadék.Akaraterő kérdése.Olyan nincs, hogy egy almától is hízol, ha közben mozogsz.Ha több energiát használsz el, mint amennyit beviszel, fogysz, ennyi.
12/22 A kérdező kommentje:
11: A kalóriamérleg egészséges emberek esetén működik. Szóval az én esetemben nem.
10: Mi az, hogy megint?
2013. nov. 10. 13:10
13/22 anonim válasza:
Mutass már egy képet, légy szíves.
14/22 anonim válasza:
Nem fog képet mutatni. Ez egy fogyatékos, akinek abból áll a napja, hogy sajnáltatja magát gyakorin. Legalábbis én már minimum 3 kérdését láttam.
15/22 A kérdező kommentje:
13: Nem fogok képet mutatni, mert senkinek sem akarok olyan megrázkódtatást.
14: Nem vagyok fogyatékos, csak eszméletlenül ocsmány, amit te el sem tudsz képzelni, főleg ha ilyen előítéletes vagy.
2013. nov. 10. 14:02
16/22 anonim válasza:
Nem unod még ezeket Gábor barátom?
17/22 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy Gábornak hívnának? o.O Tévúton jársz, mert egy darab "G" sincs a teljes nevemben :D
2013. nov. 10. 14:08
18/22 anonim válasza:
tévúton te jársz, ha eszméletlenül ocsmánynak képzeled magad.
19/22 A kérdező kommentje:
18: Fogalmad sincsen, hogy hogy nézek ki, valamint fogalmad sincsen, milyen ronda embernek lenni. Tuti valami lány vagy, akinek aztán semmit sem kell tennie azért, hogy pasit szerezzen magának, szóval nem is igazán értheted, hogy mekkora utálat veszi körül a ronda srácokat.
2013. nov. 10. 15:48
20/22 anonim válasza:
Nekem már egyszer küldtél képet. Voltál olyan kedves és kitüntettél bizalmaddal. Csak az arcodról küldtél, úgyhogy az alakodról nem tudtam véleményt alkotni. De az arcoddal nincs semmi baj! Teljesen átlagos arcod van! Nem vagy csúnya! Nekem elhiheted. Kérlek próbálj meg lefogyni. És változtass a hozzáállásodon, mert nincs az a nő a földön, aki benedvesedik egy nyafogó férfi láttán. A nők a magabiztos erős(szellemileg) férfiakat szeretik. Akik mellett biztonságban érezhetik magukat. Próbálj megváltozni. Mert azzal, hogy siránkozol sajnos nem segítesz magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!